LR ALOE VIA - ВАШИЯТ ПЪТ КЪМ ЕСТЕСТВЕНО КРАСИВАТА И ПОДХРАНЕНА КОЖА

Нашето продуктово разнообразие предлага правиния продукт за грижа за потребностите на всеки, независимо от възрастта. Благодарение на високото съдържание на Алое Вера и натуралната сила на ценните биоекстракти сериата LR ALOE VIA е уникална и с многобразно действие.

Често за идеална грижа и регенерация на кожата се нуждаем от няколко продукта. За да ви предложим оптималнаи комбинации, събрахме някои от най-основните продукти в различни комплекти, които ви предлагат цялостна грижа.

Високо съдържание на Алое Вера за интензивна грижа и регенерация.

Обогатени с подхранващи биоекстракти – специално съобразени със съответнте потребности.

Всички продукти са 100% без парабени и минерални масла за повече натуралност и ефективност.

Face Care

Грижа и почистване на лицето

LR ALOE VIA грижа и почистване на лицето осигурява ежедневно правилния баланс на кожата на лицето. Ценни съставки като биоекстракт от маслини и чист гел от Алое Ввера запазват естесвтвения хидробаланс на кожата и я хидратират интензивно.

С Алое Вера комплекта за грижа за кожата на лицето получавате цялостно решение – три подхранващи грема за кадифено нежна кожа и сияен тен. Защото няма нищо по-хубаво от усещанетп за красива и здрава кожа.

Грижа за кожата с Алое Вера

Всеки един от нас знае, че добре поддържана кожа е символ на здраве, младост и жизненост. Но тя е и нашата визитка и затова нейното състоянието влияе на нашето самочувствие.  Ето защо, за да бъде кожата ни красива и здрава, трябва да полагаме комплексна грижа за нея.

Нека да погледнем по-детайлно на кожата. Защо тя е огледало на живота? Кръвта, циркулираща в кожата, доставя кислород на дермата, както и аминокиселини, въглехидрати,  микроелементи и витамини. Те са необходими за активиране и делене на клетките. Но съжаление, епидермисът не получава грижата от която има нужда, тъй като не притежава собствени кръвоносни съдове и изцяло зависи от горния слой на дермата. С възрастта тази хранителна връзка отслабва, което означава, че кожата не получава достатъчно хранителни вещества и кислород. В този момент храненето „отвътре“ е недостатъчно и ние трябва да го осигурим по друг начин.

Продуктите за кожата на LR съдържат внимателно подбрани съставки и използват богатството на природата. Освен това са съобразени с потребностите на различни типове кожа. Строгият изследователски институт Dermatest в Германия многократно е оценявал качеството на продуктите за грижа за кожата на LR. Това означава, че те са избор на доказано качество.