Алое-Вера-Гел-за-пиене-джиндифил

Алое Гел за пиене с Джинджифил, Мед Лимон и Цинк

Имунната система е една от най-сложните и жизнено важни системи в нашия организъм. Тя служи като защитен щит срещу вредни външни влияния и без нея просто не можем да оцелеем. Сложни взаимодействия между различни клетки работят като взаимосвързани зъбчати колела. От това, колко гладко те работят заедно, зависи здравето на имунната система. В ситуации, когато взаимодействията не са оптимални, имунната система може да отслабне и да стане уязвима за атаки.

За подсилване на имунната система е важно организмът да е снабден с правилните витамини и микроелементи. Това създава основа за здравословна профилактика и подкрепя дългосрочната устойчивост на имунната система.

Един от ефективните начини да подкрепим имунната система е чрез приема на “Aloe Vera Гел за пиене с джинджифил, мед и лимон”. Този продукт е подходящ за хора с различни здравословни проблеми като понижен имунитет, нарушено храносмилане, метеоризъм, кожни проблеми, заболявания на храносмилателната система и възпалителни заболявания.

Комбинацията от джинджифил и алое вера в гела за пиене помага за облекчаване на дискомфорта, причинен от множество състояния като остеоартрит, мускулни болки, главоболие, менструални болки и тежест свързана с разширени вени. Джинджифилът действа като натурален аналгетик, докато алое вера предлага мощно противовъзпалително действие.

LR LIFETAKT Aloe Vera Гел за пиене Immune Plus е идеален за хора, които искат да подсилят имунната си система дългосрочно или сезонно. Той е особено подходящ за хора, които са ежедневно изложени на неблагоприятни климатични условия, а също и за деца и хора, които са в постоянен контакт с големи групи от хора. Съставките на гела за пиене действат в синергия, което го прави уникален продукт на пазара.

За възрастни се препоръчва приемът на 3 дози по 30 мл дневно преди хранене, а за деца под 12 години – 2 дози по 20 мл. Гелът трябва да се приема леко охладен или при стайна температура и не трябва да се разрежда с вряща вода, за да се запазят активните съставки.

Състав: Гел от Aloe Vera (Barbadensis Miller)(85 %), мед (8 %), сок от джинджифил (6 %), концентриран лимонов сок (0,4 %), витамин C(L-аскорбинова киселина), киселина (лимонена киселина), стабилизатор (ксантан), консервант(калиев сорбат), цинков цитрат-3-хидрат, натриев селенит.

Similar Posts