Алое Вера за пиене с мед

Алое Вера за пиене с мед е продукт с дългогодишна традиция и известни здравословни ползи. Алое Вера е била ценена през вековете от различни култури, като мексиканските ацтеки, фараоните в Древен Египет и дори Карл Велики по време на неговите пътешествия. При създаването на този Гел за пиене, LR се вдъхновява от традиционната рецепта на францисканския монах отец Романо Заго от Бразилия, съчетаваща Алое Вера гел с чист цветен мед.

*Рецептата е оптимизирана в съответствие с последните научни изследвания.

Ползите от пиенето на Алое Вера с Мед

Гелът за пиене помага за изчистване на организма от киселини, шлаки, мазнини и отрови, като същевременно поддържа имунната система. Той предлага защита срещу вируси и много други болести, с които организмът се сблъсква. Има очистващ ефект върху дебелото черво, подобрява перисталтиката и метаболизма.

Може да помогне при лечение на язва, колит и други заболявания на червата, като подпомага заздравяването на лигавицата им и облекчава стомашни киселини. Също така, може да помогне при регулиране на теглото и енергийните нива, като естествено изчиства храносмилателната система.

Подпомага нормалната функция на кръвоносните съдове, костите, енергийния метаболизъм и нервната система, и помага за поддържане на имунната система. Витамин C участва в нормалното изграждане на колаген за нормална функция на кръвоносните съдове, костите, хрущялите, венците, кожата и зъбите.

Подходящ за мъже и жени от всички възрастови групи.

Алое Вера с мед е натурален продукт, съставен от 90% гел от листата на Алое Вера и 9% мед. Ценните съставки могат да подпомогнат вътрешното благосъстояние и да стимулират метаболизма. Всяка дневна доза осигурява 75% от препоръчителния дневен прием на витамин C.

Начин на употреба

Приемайте по 3 x 30 мл дневно преди хранене. Гелът е подходящ за консумация на стайна температура или леко охладен. Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Съхранявайте на място, недостъпно за малки деца.

Съставки

Гел от Aloe Vera Barbadensis Miller1 (90 %), мед (9 %), киселина (лимонена киселина), стабилизатор (ксантан), антиоксидант (L-аскорбинова киселина), консервант (калиев сорбат). 1 САЩ/Мексико 90 % гел от листата на Алое Вера -> 9 % мед -> 75 % витамин C за дневна доза.

Similar Posts