Алое Вера Гел за пиене с вкус на Праскова

Aloe Vera Гел за пиене Peach Flavour е разработен от LR с основна цел да служи на хора, нуждаещи се от ниско съдържание на захар в храната си. Този продукт е специално формулиран без добавена захар, което го прави идеален избор за диабетици, както и за тези, които желаят да ограничат захарта в своята диета.

Ползи от пиенето на Алое Вера с вкус на праскова

Гелът Алое Вера за пиене с вкус на праскова има много положителни ефекти върху здравето. Той помага за подобряване на метаболизма, предпазва от високо кръвно налягане и холестерол, и допринася за прочистване на организма от киселини, шлаки и токсини. Гелът съдържа калий, който стимулира черния дроб и бъбреците – основни органи за детоксикация на човешкото тяло, както и уранова киселина, която елиминира токсините в клетките.

Този продукт е подходящ за мъже и жени на всяка възраст, като е особено подходящ за диабетици и хора, стремящи се към намаляване на захарта в диетата си. Благодарение на приятния му плодов вкус, той е също така подходящ и за деца.

Характеристики

Aloe Vera Гел за пиене Peach Flavour е натурален продукт, съставен от 98% гел от листата на Алое Вера. Без добавени оцветители и захар, със само 0,054 хлебни единици на дневна доза, той е особено подходящ за диабетици. Витамин C, съдържащ се в дневната доза, осигурява 100% от препоръчителния дневен прием.

Начин на употреба

Приемайте по 3 x 30 мл дневно преди хранене. Гелът се консумира на стайна температура или леко охладен. Хранителните добавки не заместват разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Съхранявайте на място, недостъпно за малки деца.

Similar Posts