Aloe Vera Гел за пиене с вкус на праскова

Aloe Vera Гел за пиене с вкус на праскова

Най-лекият гел за пиене Алое Вера

Не съдържа захар, но за сметка на това 98% чист гел Алое Вера, което го прави най-концентрирания гел. Поради липсата на захар калорийната стойност също намалява. Гелът за пиене Алое Вера с вкус на праскова съдържа само 13.5 kJ (3.6 kcal) за дневна доза. Популярен е заради страхотния си вкус, което потвърждават и сътрудници, участвали в дегустации.

Защо без добавена захар?

Гелът за пиене Алое Вера с вкус на праскова е без никакъв вид добавена захар. По този начин той предлага важно предимство. Например за диабетиците е важно съдържанието на захар в ежедневното им хранене да бъде ниско и под контрол, за да поддържат нивото на инсулина в кръвта по възможност непроменливо. Но освен това много хора днес съзнателно предпочитат да ограничат консумацията на захар. Точно за тези целеви групи LR разработи гела за пиене Алое Вера с вкус на праскова.

Ацеманан – важна и полезна съставка

Една от най-важните съставки в гела на листата на Алое Вера е ацеманан. Това вещество спада към мукополизахаридите и се съхранява в клетките на организма. Ацемананът разгръща своето благотворно действие най-вече в комбинация с останалите многобройни съставки на Алое Вера.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *