Aloe Vera Гел за пиене с вкус на праскова

Aloe Vera Гел за пиене с вкус на праскова

71.50лв.

Това е първият Алое Вера гел за пиене с праскова. Той е без добавена захар, което го прави идеален за диабетици и за чувствителните детски зъби.

Вкус, който би бил оценен от децата и диабетиците:

  • Без добавена захар
  • Най-високо съдържание на чист Алое Вера гел – цели 98%
  • Само 3,6 kcal за дневна доза
  • Още по-добър вкус според сътрудници на LR
  •  Подходящ за диабетици – само 0,054 хлебни единици за дневна доза
  • Сертифициран от SGS INSTITUT FRESENIUS и IASC

Описание

Най-лекият гел за пиене Алое Вера

Не съдържа захар, но за сметка на това 98% чист гел Алое Вера, което го прави най-концентрирания гел. Поради липсата на захар калорийната стойност също намалява. Гелът за пиене Алое Вера с вкус на праскова съдържа само 13.5 kJ (3.6 kcal) за дневна доза. Популярен е заради страхотния си вкус, което потвърждават и сътрудници, участвали в дегустации.

Защо без добавена захар?

Гелът за пиене Алое Вера с вкус на праскова е без никакъв вид добавена захар. По този начин той предлага важно предимство. Например за диабетиците е важно съдържанието на захар в ежедневното им хранене да бъде ниско и под контрол, за да поддържат нивото на инсулина в кръвта по възможност непроменливо. Но освен това много хора днес съзнателно предпочитат да ограничат консумацията на захар. Точно за тези целеви групи LR разработи гела за пиене Алое Вера с вкус на праскова.

Ацеманан – важна и полезна съставка

Една от най-важните съставки в гела на листата на Алое Вера е ацеманан. Това вещество спада към мукополизахаридите и се съхранява в клетките на организма. Ацемананът разгръща своето благотворно действие най-вече в комбинация с останалите многобройни съставки на Алое Вера.